Ingezonden persbericht


VAN AUTORAI NAAR HOSPITAALBOOT
Bestemming Onbekend, dinsdag 5 juli 21:40, Nederland 3

In Bestemming Onbekend verrast presentator Klaas van Kruistum de vrienden Mark en Mike tijdens hun dagje AutoRAI. Hij stelt de jongens uit Friesland voor de uitdaging met hem mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming. Mark en Mike nemen de uitdaging aan. Zij weten echter nog niet dat zij op een hospitaalboot mee zullen varen om mensen met een afwijking te helpen... Kijk voor meer informatie op www.eo.nl/bestemmingonbekend.

De vrije tijd van de Friese jongens Mike (22) en Mark (21) staat vaak in het teken van 'zuupen', joints, uitgaan en social media. Een andere grote passie vinden ze op de AutoRAI: grote en vooral dure auto's.

Het is voor hen dan ook even omschakelen als blijkt dat Klaas hen meeneemt aan boord van een hospitaalschip. Het is een totaal andere wereld dan de jongens gewend zijn. Bovendien horen ze dat ze op de boot zelf de handen uit de mouwen zullen steken door het helpen van mensen met een afwijking. Mark kan niet tegen medische programma's. Een reis als deze is voor hem dus op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Hun vaartocht lijkt in niets op de droomreis waarop de jongens gehoopt hadden. Hoe loopt dit af..?

Bestemming Onbekend, elke dinsdag rond 21.35 uur op Nederland 3

Presentatie: Klaas van Kruistum


---

Noot voor redactie,