Politie Zeeland


---

1091-2011 Winkeldiefstal, Goes
Maandagmiddag rond 16.40 uur is een 18-jarige man uit Goes, bij een supermarkt aan de Beukenhof in Goes, aangehouden wegens winkeldiefstal.
Eerder die middag nam de man, buiten bij de winkel, lege bierkratten weg.
Een andere winkelier zag de man een uur na de diefstal weer naar de supermarkt gaan en waarschuwde het personeel van de supermarkt.

Toen medewerkers van de supermarkt de winkeldief aanspraken werd deze agressief en bedreigde de medewerkers. Ook heeft hij de supermarktmedewerkers o.a. geschopt, geslagen en gebeten. Twee medewerkers hebben aangifte gedaan van mishandeling.

Ook toen de politie erbij kwam en de man overnam (hij is aangehouden door supermarktpersoneel) bleef de man agressief en verzette zich hevig. De 18-jarige man is in verzekering gesteld.

Aanvulling op 1090-2011 Zwaar ongeval op N59, Kerkwerve
Één van de personen die gisteren bij hetr ongeval aan de N59 in Kerkwerve zwaar gewond raakte is vanochtend in het ziekenhuis in Rotterdam overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om een 60-jarige man uit Zierikzee.
Een 24-jarige man en een 60-jarige man, beiden uit Zierikzee liggen nog in het ziekenhuis. Over de aard van hun verwondingen is nog niets bekend.

1092-2011 Verwarde, naakte man pleegt vernielingen, Middelburg
In de nacht van maandag op dinsdag rond 01.35 uur is, aan de Van Cittersstraat in Middelburg, een man (leeftijd en woonplaats onbekend) aangehouden.
De man had kort daarvoor ruiten van twee woningen aan de Van Cittersstraat vernield. Na het plegen van de vernielingen sprong de man, die poedelnaakt was, op de motorkap van een passerende auto, gleed eraf en probeerde de passagiersdeur te openen. De automobilist probeerde dit te voorkomen door weg te rijden, echter de naakte man bleef zich aan de handgreep vasthouden en werd een stukje met de auto meegesleept.
Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig. Hij schopte naar de agenten en probeerde te bijten. De man was vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen. Hij heeft nog niet willen vertellen wie hij is.

---- --