Ingezonden persbericht


Sasha & Riley openingsact Beachboom

SCHARENDIJKE-

Afgelopen zondag vond bij Beachclub Perry's de finale plaats van de Beachboom DJ-Contest. Ruim tachtig lokale talenten hadden zich opgegeven, hiervan werden er negen uitgenodigd om hun talent te vertonen in één van de voorrondes . De drie finalisten streden afgelopen zondag om de hoofdprijs, de openingsset op Beachboom op 13 augustus aanstaande. De winnaar werd uiteindelijk het duo Sasha & Riley, zij wisten bijna de helft van de stemmen te verkrijgen.

Onder fantastische omstandigheden wisten zo'n 500 mensen het strand bij Perry's te vinden, het werd een topfeestje op zijn "Beachboom's". Deelnemers Wes-Candy, Francee en Sasha & Riley wisten het publiek helemaal los te krijgen, als klap op de vuurpijl was er nog een optreden van Santos Suarez en TMF. "Het was een heerlijk opwarmertje voor het echte werk in augustus, als we dan ook zulk weer hebben wordt het waanzinnig" , aldus de organisatie.

De organisatie is overigens ook nog steeds op zoek naar mensen die over beeldmateriaal beschikken van de edities van voor 2000. Wie foto's of video's heeft kan zich melden via de site, www.beachboom.com

www.beachboom.com.