Ingezonden persbericht


RENAULT-HOITING SPONSORT
VRIJWILLIGERS DALEN PROMOTIE

Dat de inzet van de vrijwilligers bij de actieve club van Stichting Dalen Promotie door velen wordt gewaardeerd is duidelijk. Het hele jaar door verzorgt de stichting tal van activiteiten in en rond het dorp Dalen. Daarbij is uiteraard te denken aan de Zomermarkten, wielerevenementen en Miss-Summerverkiezing. Maar tevens werken ze in vele andere evenementen samen met anderen, zoals de Albert Eisingloop en ook de 100 verlichte kerstbomen rond de decembermaanden.

"Bij al die werkzaamheden worden al jarenlang de eigen auto's gebruikt van de vrijwilligers", vertelt voorzitter De Jonge. "Veelal voor het vervoeren van materialen, zoals hekken, borden, palen, tenten enz.". Bij die transporten raken toch onbedoeld interieurs van deze auto's beschadigd. Daarom zochten we al een poosje naar een andere oplossing.

HOITING
Johan de Ridder van Autobedrijf Hoiting in Dalen had die oplossing voor Stichting Dalen Promotie. Hij stelde een prachtige Renault Kangoo occasion beschikbaar, die grotendeels gesponsord is door dit Daler Renault-bedrijf. "Al jarenlang zie ik de vrijwilligers van Dalen Promotie zich meer dan 100% inzetten voor een levendig en actief dorp. Prachtig. Dat is enorm positief voor het dorp en uiteraard ook voor ons als Daler ondernemers. Vaak lange tijd voordat het evenement plaatsvindt en ook uren nadat het feest afgelopen is, zie ik de mensen van Dalen Promotie aan het werk om alles voor te bereiden en nadien op te ruimen", vult Hoiting-directeur Johan de Ridder aan. "Net als vele anderen heb ik veel waardering voor deze groep vrijwilligers. Als wij als bedrijf dit kunnen laten blijken, door het beschikbaar stellen van een 'eigen auto'... dan doen we dat graag”.

SLEUTEL
Net voor de start van de Zomerprogramma 2011 werd de sleutel van de SDP-auto overhandigd door Autobedrijf Hoiting aan Stichting Dalen Promotie. "Sponsor Kees van Dijk Reclames in Coevorden heeft de auto inmiddels voorzien van prachtige belettering. Hopelijk zullen de inwoners van Dalen deze auto nog vaak zien rondrijden in Dalen e.o. en zullen wij als Dalen Promotie nog lange tijd hiervan gebruik mogen maken".