Gemeente Helmond


Presentatie de kracht van Helmond

Op woensdag 6 juli presenteren Gemeente Helmond en Rabobank Helmond het resultaat van hun zoektocht naar de kracht van Helmond.

In de Traverse- voorheen Brabant House- lichten wethouder Yvonne van Mierlo en Antoine Driessen (directievoorzitter Rabobank) samen met Bert Pauli (gedeputeerde provincie Noord-Brabant) het onderzoeksrapport toe.

Gemeente Helmond en Rabobank Helmond lieten onderzoek verrichten naar het economisch toekomstperspectief van Helmond. Meer dan 500 ondernemers uit de regio leverden een waardevolle bijdrage aan dit onderzoek.

Wat is de kracht van Helmond?

Wat is de economische structuur van Helmond en hoe ontwikkelt deze zich? Wat zijn de sterke en zwakke punten van het ondernemingsklimaat? Wat is nu de kracht van Helmond? Zomaar een greep uit de vragen waarop antwoord wordt gegeven in het eindrapport. De conclusies en aanbevelingen uit het onderzoek vormen de concrete stapstenen op weg naar structurele verbeteringen en aanpassingen in het economische beleid.

Programma

16.00 uur: Ontvangst door dagvoorzitter Joop Vos

16.30 uur: Presentatie bevindingen onderzoek door Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank en Yvonne van Mierlo, wethouder Economische Zaken, Sociale Zaken en Financiën Gemeente Helmond

18.00 uur: Netwerkborrel

Ondernemers van harte welkom

Wij nodigen ondernemers van harte uit op woensdag 6 juli vanaf 16.00uur in De Traverse, voorheen Brabant House, Steenweg 19 te Helmond. Aanmelden kan via www.rabobank.nl/helmond.