Gemeente Voerendaal



Inloopavond knooppunt Kunderberg

Rijkswaterstaat en de gemeenten Heerlen en Voerendaal werken samen om het knooppunt Kunderberg completer te maken. Knooppunt Kunderberg koppelt de A79 en de A76 aan elkaar.

Na eerder overleg met de omwonenden zijn de plannen voor de aansluitingen waar mogelijk aangepast. De plannen zijn nu zover dat de bestemmingsplanprocedure opgestart kunnen worden. Deze procedure start met de mogelijkheid om het ontwerp bestemmingsplan in te zien. In dit kader hecht het college van de gemeente Voerendaal eraan de omwonenden en andere belanghebbenden goed te informeren over de plannen. Daarom organiseert zij op woensdag 6 juli tussen 20.00 en 22.00 uur een inloopavond in Cultureel Centrum de Borenburg, Furenthela te Voerendaal. Op die avond kunt u de plannen inzien en praten met deskundigen van gemeenten en Rijkswaterstaat over de plannen, de aanleg, het milieu, de procedure, inspraak en de verkeersmaatregelen.

NB:
In de brief die door Rijkswaterstaat is verstuurd staat de verkeerde lokatie van de informatie-avond vermeld (Kunderhoes). Bovenstaand staat de juiste lokatie: Cultureel Centrum de Borenburg.