Gemeente Duiven


Dienstregeling bussen tijdens afsluiting Westervoortse Brug


----------
Van 4 juli tot en met 27 augustus 2011 vinden er ingrijpende werkzaamheden plaats aan de Westervoortsebrug tussen Arnhem en Westervoort (Zevenaarseweg - Brugweg). De brug is daardoor afgesloten voor het verkeer.

Voor de buslijnen 60, 61, 62, 63 en 69 geldt er in Westervoort dan een omleidingroute via de Rivierweg, de snelweg A12 en de IJsseloordweg v.v. Deze lijnen stoppen in Westervoort alleen bij de halten Het Ambacht en Leigraaf (de lijnen 62 en 63 stoppen ook bij de halten Lange Maat en Heilweg). Bij de halte Leigraaf is er aansluiting op de pendelbus Westervoort (lijn 66), deze stopt bij alle overige halten in Westervoort.

Reizigers dienen rekening te houden met gewijzigde vertrektijden (soms vertrekken de bussen eerder, de bussen van lijn 63 vertrekken ook eerder uit Duiven!) en extra reistijd.

In Arnhem zijn ook werkzaamheden op de Johan de Wittlaan waardoor de lijnen 60, 61 en 62 ook in Arnhem een afwijkende route rijden. De halten Arnhem Tunnel IJsseloord, Arnhem Blankenweg, Arnhem Dr. Lelyweg en Arnhem Stuyvesanthof komen dan te vervallen. De bussen stoppen extra bij de tijdelijke halte IJssellaan, ter hoogte van de voetgangersbrug; daar is een overstapmogelijkheid op de buslijnen 5, 26, 27, 34, 43 en 44.

Heeft u nog meer vragen of meer informatie? Kijk op www.breng.nl.