Open-Xchange webmailer: communicatiedashboard in de cloud

Persbericht van PR Newswire

BERLIJN, July 6, 2011 /PRNewswire/ --

Met persoonlijke startpagina en social media-integratie

Per direct heeft Strato een nieuwe webmailer op basis van Open-Xchange met groupwarefuncties zoals een teamkalender voor professioneel en effectief samenwerken. Bovendien worden met exchange-active-sync alle e-mails, contacten en afspraken automatisch gesynchroniseerd met mobiele apparaten, smartphones en tablets. De individueel configureerbare startpagina van de webmailer is bovendien kinderspel, met de integratie van newsfeeds en widgets zoals het weerbericht.

"De nieuwe Communicator van Strato is dé communicatiedashboard in de cloud, waarmee onze klanten berichten, contacten en afspraken vanuit verschillende postvakken en social media eenvoudig en deskundig kunnen beheren," aldus Damian Schmidt, CEO van Strato. "De webmailer van Open-Xchange biedt onze klanten een moderne op AJAX-framework gebaseerde interface, waarvan de startpagina met drag-and-drop laagdrempelig individueel configureerbaar is."

Met de nieuwe Communicator besturen klanten zelf de eigen premium-postvakken in hun mail-, hosting- en webshoppakketten. Voor de scherpe introductieprijs van slechts 2,99 euro* per maand (vast) biedt STRATO het nieuwe en handzame mailpakket MailPro mét domeinnaam, website en 25 postvakken, waarvan standaard één premium-postvak. Bestaande klanten worden gedurende een overgangsfase naar de nieuwe Communicator overgezet.

Wie de premiumfuncties wil testen, kan nu per direct en met één muisklik 90 dagen lang zijn account kostenloos omzetten naar een premium-postvak. Na de testperiode van 90 dagen wordt per postvak 4,99 euro** per maand berekend. Het deactiveren van het premium-postvak doet de klant zelf, in zijn klantenlogin.

De e-mailpostvakken van Strato staan bekend om hun uitstekende spamwering. Strato heeft immers met de Humboldt-Universiteit Berlin en het Max Planck Instituut voor Informatica gezamenlijk een spamfilter ontwikkeld. Bovendien liggen alle data in de eigen datacenters in Duitsland onder de strenge Duitse privacywet- en regelgeving.

Meer informatie over de mogelijkheden MailPro op http://www.strato.nl/domein.

* Slechts tot 31 juli 2011 verkrijgbaar voor EUR2,99/mnd. voor de duur van het contract. Alle prijzen excl. btw.

** Premiumaccount nu gratis 90 dagen lang testen bij bestelling vóór 31 juli 2011. Daarna EUR4,99/mnd. Alle prijzen excl. btw.

Over STRATO

STRATO is de op één na grootste aanbieder van webspace en webapplicaties in Europa. Onder meer biedt STRATO all-in-homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers, online storage en professionele webshops. STRATO heeft meer dan 1,4 miljoen klantencontracten in zes landen en host 4 miljoen domeinen. De twee eigen, klimaatneutrale datacenters zijn ISO-gecertificeerd. STRATO is een dochter van Deutsche Telekom.

Perscontact

Hanneke Riedijk, STRATO, Pascalstrasse 10, 10587 Berlin. Telefoon +49(0)30-886-15-3308. Fax: +49(0)30-886-15-263. E-mail: pers@strato.com. Internet: http://www.strato.nl/press.

STRATO AG

CONTACT: .