Gemeente Breda

06jul

Wijzigingsplan Buitengebied Zuid, Rithsestraat 192 Met ingang van 7 juli aanstaande zal het ontwerp van het plan Buitengebied Zuid, wijzigingsplan Rithsestraat 192 ter inzage liggen. Waarom dit wijzigingsplan
Het onderhavige plan betreft de wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Zuid ten behoeve van het vergroten van de aanduiding bouwvlak ter plaatse van de Rithsestraat 192 te Breda. Deze wijziging is noodzakelijk geworden in verband met het voornemen van de ter plaatse gevestigde ondernemer om om te schakelen van vollegronds groenteteelt naar een melkveehouderij. Ten behoeve van de daarvoor op te richten bebouwing dient het bouwvlak te worden vergroot met een nieuwe loods voor zijn bedrijfsactiviteiten.

Ter inzage

Het genoemde ontwerp van het wijzigingsplan ligt van donderdag 7 juli 2011 tot en met woensdag 17 augustus 2011 ter inzage.

U kunt het plan digitaal raadplegen. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periode ter inzage bij Infobalie 19-20 in het Stadskantoor Breda.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk een zienswijze tegen het genoemde plan naar voren te brengen. Deze zienswijze kan worden ingediend bij de Burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Mondeling zienswijze indienen kan ook. Hiertoe dient u tijdens werkdagen een afspraak te maken met mevrouw N. Snel te bereiken op nummer 076-529 4524. Deel Wijzigingsplan Buitengebied Zuid, Rithsestraat 192 op Twitter Deel Wijzigingsplan Buitengebied Zuid, Rithsestraat 192 op Facebook Deel Wijzigingsplan Buitengebied Zuid, Rithsestraat 192 op Hyves