Gemeente Boekel


Wijzigen bebouwde komgrens wegenverkeerswet 1994

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maakt bekend dat zij besloten heeft de bebouwde komgrenzen in het kader van de wegenverkeerswet 1994 van de kernen Boekel, Venhorst en Huize Padua te actualiseren. Deze bebouwde komgrenzen regelen de snelheid van het verkeer.

Het is nodig om de bebouwde komgrenzen aan te passen als gevolg van de aanleg van nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen en herinrichtingen van wegen.

De meeste wijzigingen zijn wijzigingen op de kaart van aanpassingen die in de praktijk al zijn aangebracht. Op onderstaande locaties worden wijzigingen voorgesteld die buiten nog niet doorgevoerd zijn:Â

BOEKEL
Neerbroek
Het weggedeelte vanaf de T-splitsing nabij huisnummer 13 tot aan de kruising ter hoogte van De Vlonder 216 (Deleco) komt binnen de bebouwde kom te liggen.

Neerbroek/Tuinstraat/Schutboom
De nieuwe bebouwde komgrens komt net ten noorden van de kruising Neerbroek-Tuinstraat-Schutboom te liggen.

Statenweg
De nieuwe bebouwde komgrens komt ten oosten van de inrit naar Manege Rutger van Herpen te liggen.

Waterval
Door het aanpassen van de bebouwde komgrens op de Statenweg is het noodzakelijk om op de Waterval een bebouwde komgrens aan te brengen.

VENHORST
Statenweg
De nieuwe bebouwde komgrens komt ten oosten van de nieuwe aansluiting van het bedrijventerrein Kraaijendonk te liggen.

HUIZE PADUA
Bezuidenhout
De nieuwe bebouwde komgrens komt te liggen ter plaatse van Bezuidenhout huisnummer 10.

Heiderik
De nieuwe bebouwde komgrens komt te liggen ter plaatse van Heiderik 6.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf donderdag 7 juli gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale balie in het gemeentehuis, Sint Agathaplein 2 te Boekel. Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan eenieder schriftelijk zijn zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 5 juli 2011.