Politie Midden- en West Brabant

Hennepactie in Tilburg

Tilburg, 06-07-2011 o Op dinsdag 5 juli heeft het hennepteam van het district Tilburg een aantal verdachte panden bezocht. Er werden vier hennepkwekerijen aangetroffen.

In een woning aan de Ringbaan Noord werd op de eerste verdieping een hennepkwekerij aangetroffen met daarin 162 hennepplanten. Tevens bleek er met de elektriciteit te zijn gefraudeerd. Planten en kweekapparatuur werden in beslag genomen en vernietigd.

In een woning aan de Rentmeesterlaan waren de planten niet meer aanwezig maar nog wel de hennepkweekinrichting. Deze werd in beslag genomen en vernietigd,

In een woning aan de Dolomietenweide werden op zolder en op een slaapkamer een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoners werden aangehouden en ingesloten op een politiebureau . Er werden 60 planten aangetroffen en er stonden 204 stekjes klaar om geplant te worden. Ook was er de stroom gemanipuleerd. Planten en kweekinrichting in beslag genomen en vernietigd.

In dezelfde straat werd in een andere woning eveneens een
hennepkwekerij aangetroffen. Echter hier bleken de planten reeds geknipt te zijn. Ter plaatse werd een verdachte aangehouden die de kwekerij aan het opruimen was. De kweekinrichting werd door ons in beslag genomen en vernietigd. Ook hier bleek er met de stroom te zijn gefraudeerd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 06-07-2011 13:03 | © Regio Midden en West Brabant |