Politie Gelderland-Zuid

Flyeractie en buurt- en passantenonderzoek

Nijmegen, 06-07-2011 o De politie heeft dinsdagavond 5 juli in de Cronjéstraat en de directe omgeving een buurt- en passantenonderzoek gehouden. Dit naar aanleiding van de dodelijke schietpartij welke plaatsvond op zondag 12 juni, waarbij een 68-jarige vrouw om het leven kwam. Vorige week vrijdag werd in de Cronjéstraat en de omgeving door de politie geflyerd. De politie kreeg mede door deze acties nieuwe informatie binnen die zal worden meegenomen in het onderzoek.

Die nacht (Pinksterweekend) startte de recherche een groot onderzoek nadat in een woning in de wijk Heseveld het levenloze lichaam van een 68-jarige vrouw werd aangetroffen. Tijdens dat onderzoek later die nacht zijn op twee andere locaties ook schoten gehoord. In het laatste geval raakte een 47-jarige man gewond.

De politie hield zondagochtend 12 juni in Nijmegen een 41-jarige man en een 32-jarige vrouw aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw en de verwonde man. De politie zet het onderzoek voort en doet verder geen mededelingen. (14)

Laatst gewijzigd 06-07-2011 16:18 | © Regio Gelderland-Zuid |