Politie Limburg-Noord

Daders van mishandeling 7-jarige jongen gezocht

Datum: 6-07-2011
Tijd bericht: 16:13
Plaats: Steyl/Belfeld
De politie is op zoek naar de daders van een mishandeling die afgelopen donderdag omstreeks 17.00 uur plaatsvond. Een 7-jarige jongen uit Belfeld fietste over het fietspad welke is gelegen tussen de Maashoek (Steyl) en het Mergelstraatje (Belfeld). Net na het aldaar gelegen bruggetje waren twee jongens aan het vissen en kwam een van deze twee jongens naar de 7-jarige jongen op de fiets toe. Zonder enige aanleiding werd het slachtoffer door deze onbekende jongen van zijn fiets getrokken en kreeg hij enkele klappen. Uiteindelijk lukte het het slachtoffer om weg te komen en te vluchten naar huis. Het slachtoffer raakte niet gewond maar is ontzettend geschrokken van deze mishandeling.

De dader is vermoedelijk rond de 16 jaar oud, had een smal postuur, ongeveer 1.70 meter lang en had blond, kort haar. De jongen droeg vermoedelijk een groen shirt met korte mouwen, licht grijze broek en een horloge met een blauw bandje.

De politie roept getuigen van deze mishandeling op zich te melden bij de politie via 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan via de Stichting M. (0800 7000).