Gemeente Westvoorne


Informatieavond groot onderhoud aan de N218 op 6 juli 2011

Van begin september tot eind 2011 vindt er groot onderhoud plaats aan de N218 tussen de Europaweg (N15) en de N57. De provincie Zuid-Holland organiseert op woensdag 6 juli van 18.00 uur tot 21.00 uur een informatieavond over deze werkzaamheden in Geuzenstaete, Brielle.

De informatieavond is een inloopbijeenkomst waar bezoekers uitgebreidere informatie krijgen over de werkzaamheden, eventuele afsluitingen en omleidingsroutes. Er zijn verschillende medewerkers van de provincie aanwezig om vragen te beantwoorden. De informatieavond vindt plaats in Geuzenstaete, Krammer 6 in Brielle.

Planning

Overlast bij het onderhoud aan de N218 is helaas onvermijdelijk. Ten tijde van sommige fases van de werkzaamheden wordt een deel van de N218 afgezet. Dit betekent dat de weggebruiker een omleidingsroute moet volgen en vertraging zal ondervinden. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, heeft de provincie gekozen voor een relatief korte maar intensieve periode van werkzaamheden. Begin september 2011 starten de werkzaamheden. Volgens planning zijn deze eind 2011 afgerond.

Meer informatie

Op www.zuid-holland.nl/N218 staat altijd de meest actuele informatie over het groot onderhoud aan de N218 tussen de Europaweg (N15) en de N57. De precieze data van de fasering van het project en de omleidingsroutes vindt u hier zodra deze bekend zijn.