Van der Kruijs en Uitenbroek Van Bergen & Partners bundelen krachten

Persbericht van Van der Kruijs

Utrecht/Heemstede, 7 juli 2011 -Van der Kruijs en Uitenbroek Van Bergen & Partners bundelen hun krachten en gaan door onder de naam 'Van der Kruijs, partner in executive search'. Hierdoor ontstaat één gespecialiseerd bureau met een team van acht ervaren professionals, elk met een specifieke expertise en achtergrond. Van der Kruijs, partner in executive search, zal zich in de volle breedte blijven richten op eindverantwoordelijke posities in het openbaar bestuur, (gezondheids)zorg, onderwijs, welzijn, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening, veiligheid, cultuur en media, goede doelen, woningcorporaties en belangenorganisaties.
"Door het samenbrengen van onze activiteiten met die van Uitenbroek Van Bergen & Partners versterken wij in één klap onze positie in de (gezondheids)zorg, welzijn en zakelijke en maatschappelijke dienstverlening", aldus Pieter Cortenbach.
Stefan van Bergen: "Deze samenwerking betekent een grotere verscheidenheid aan segmenten en daarmee een aanzienlijk breder aanbod. Dit biedt meer mogelijkheden voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Het maken van een niet voor de hand liggende maar wel interessante carrièrestap wordt hierdoor vergroot."

Links:
http://www.vanderkruijs.com

Noot voor redacties


Van der Kruijs

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter