Paluka lanceert Master Personal Design


UTRECHT, 20110706 -- Talentenbureau Paluka lanceert een nieuw concept voor leiders en professionals die zich willen ontwikkelen in werk en leven. Deze Master Personal Design bestaat uit vijf masterclasses waarin gedreven en bezielde voorlopers op het gebied van sport, economie, natuur, cultuur en spiritualiteit hun visie en ervaring delen. Met Rico Schuijers, Jim Stolze, Willem Beekman, Menno de Bruin, Annemarie Postma en Inge van den Broek.

Achtergrond


Als aanstormend leider of expert sta je voor een behoorlijke uitdaging. In deze complexe tijd wordt er veel van je gevraagd. Authenticiteit, (persoonlijk) leiderschap en tegelijkertijd oog voor vernieuwing en verbinding met een duurzame grondslag. Uiteenlopende thema’s die je geacht wordt zelf te managen. Erg leuk natuurlijk en soms ook overweldigend. De Master Personal Design biedt inzicht, verheldering en nieuwe perspectieven omtrent deze krachtenvelden in vijf masterclasses:
Datum             thema’s                        discipline      expert

15 november 2011  zelfmanagement & leiderschap   topsport        Rico Schuijers

13 december 2011  creativiteit & innovatie       economie        Jim Stolze

10 januari 2012   cohesie & synergie             natuur          Willem Beekman

7 februari 2012   cocreatie & communicatie       cultuur         Menno de Bruin

13 maart 2012     authenticiteit & duurzaamheid  spiritualiteit  Annemarie Postma
Elke masterclass wordt ingeleid door hoofdtrainer en voormalig hockeyinternational Inge van den Broek. Haar natuurlijke vermogen mensen en organisaties te laten groeien, in beweging en hun element te krijgen, zorgt voor een vanzelfsprekende continuïteit in deze Master Personal Design.

Praktisch

Alle masterclasses vinden plaats in het midden van het land van 14.00 tot 19.00 uur en zijn inclusief borrel en tapas. Het tarief bedraagt €1.950,- exclusief BTW en €375,- arrangementskosten (locatie en catering). Inschrijving is niet naamsgebonden en kan derhalve gedeeld worden met meerdere deelnemers (1 persoon per masterclass).

Aanmelden of meer informatie via www.paluka.nl of mpd@paluka.nl of tel: 030 2300121.