Ingezonden persbericht


NL Reisblog Verkiezing 2011 van start

Nijmegen, 6 juli 2011 - Voor de vierde keer organiseert de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums de NL Reisblog Verkiezing. Iedereen met een Nederlandstalige weblog over reizen, vakantie of emigratie kan zijn of haar weblog opgeven. De winnaar van deze editie gaat er vandoor met 2 vliegtickets, aangeboden door Transavia.

De voorgaande edities van deze verkiezing waren een groot succes. In 2009 waren Tessa en Ewout winnaar met een blog over hun reis naar Zuidoost-Azië en Australië. In 2010 was de weblog 'Reizen is leven' van Bart en Griet de overduidelijke favoriet van de reizigers.

De inschrijfronde voor de NL Reisblog Verkiezing 2011 is geopend. Deelnemers kunnen hun weblog opgeven tot en met 24 juli. Daarna zal een jury van ervaren reizigers 5 finalisten kiezen, waar vanaf 2 augustus op gestemd kan worden.

Wil je meer informatie en/ of je weblog opgeven? Ga naar www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=116545

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.


Noot voor de redactie,