Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 6 juli 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 6 juli t/m zondag 21 augustus 2011

Donderdag 7 juli
15.00 uur
Locoburgemeester Buijtelaar brengt samen met burgemeester Backhuijs en wethouders Kolf en Van den Berg van Nieuwegein een bezoek aan de bewoners van De Geinsche Hof van Zorgspectrum uit Nieuwegein. De bewoners zijn tijdelijk gehuisvest in Amersfoort na een brand in hun zorgcentrum vorige week. Locatie: Birkstraat 200 te Amersfoort.

Vrijdag 8 juli
13.45 uur
Locoburgemeester Buijtelaar is aanwezig bij het afscheidsfeest van de heer Marjo Hoedemaker, hoofd dierverzorging bij Dierenpark Amersfoort. Locatie: Dierenpark Amersfoort, restaurant De Olifant, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

Zaterdag 9 juli
14.45 uur
Wethouder Barendregt opent de tentoonstelling 'Maria, Idool van Alle tijden'. Museum Flehite wijdt in de zomer van 2011 een uitgebreide tentoonstelling aan Maria. Het museum laat de bezoeker beleven hoe het was om in de Middeleeuwen naar een pelgrimsstad als Amersfoort te gaan. www.museumflehite.nl/tentoonstelling/maria# Locatie: Xaveriuskerk, 't Zand 30 te Amersfoort.

Woensdag 20 juli
16.30 uur
Wethouder Boeve opent het nieuwe kantoor van de VVV. Locatie: Breestraat 1 te Amersfoort.

Zondag 31 juli
15.00 uur
Wethouder Barendregt opent de nieuw galerie 1664. Een galerie waar moderne, klassieke en niet-westerse kunst geëxposeerd wordt en waar schilder- en tekencursussen aangeboden worden. Locatie: Havik 25 te Amersfoort.

Donderdag 4 augustus
16.30 uur
Burgemeester Bolsius heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal in het Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Donderdag 11 augustus
15.00 uur
Burgemeester Bolsius opent een palliatieve unit die door GGz Centraal wordt gerealiseerd op het terrein van Zon & Schild. Het unieke programma is gericht op stervensbegeleiding van psychiatrische patiënten. Locatie: Zon & Schild, Utrechtseweg 266 te Amersfoort.

Zondag 14 augustus
16.00 uur
Burgemeester Bolsius reikt prijzen uit voor het ITA (Interclub Tennis Regio Amersfoort) Amersfoorts Jeugdkampioenschap Tennis. Locatie: Tennispark van TV Nieuwland, Nieuwlandseweg 4 te Amersfoort.

Woensdag 17 augustus
09.00 uur
Burgemeester Bolsius opent het Hydro City Seminar, georganiseerd door Hydrologic. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Vrijdag 19 augustus
16.00 uur
Burgemeester Bolsius kookt samen met jongens en meisjes van jongerencentrum de Reset in het Soesterkwartier. Locatie: Jongerencentrum de Reset, Plataanstraat 19 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort