Top 5 meest bezochte Hapimag vakantiebestemmingen 2010


Nederlandse Hapimag leden kiezen voor een vakantie dichtbij huis

BAAR, 20110706 -- De Nederlandse Hapimag leden genieten een voorkeur voor resorts dichtbij huis. Uit een onderzoek in opdracht van Hapimag, de Europese aanbieder van woonrechten, blijkt het resort in Winterberg de populairste bestemming te zijn. Het resort wordt gedurende het jaar geboekt, zowel in zomer als winter. In de top 5 staan vervolgens de zonnige oorden in Spanje en Portugal en op nummer 5 het mooie wintersportgebied Flims in Zwitserland. Dat de bestemmingen een hoge populariteit genieten onder de 12.000 Nederlandse Hapimag leden wordt bevestigd met de positieve beoordelingen op de reissite Zoover.

De Top 5 meest bezochte bestemmingen:
1. Winterberg, Duitsland (738 boekingen) www.hapimag.com/nl/winterberg-hoogsauerland
2. Marbella, Spanje (688 boekingen) www.hapimag.com/nl/marbella-costa-del-sol
3. Albufeira, Portugal (682 boekingen) www.hapimag.com/nl/albufeira
4. Mas Nou, Spanje (564 boekingen) www.hapimag.com/en/mas-nou
5. Flims, Zwitserland (464 boekingen) www.hapimag.com/en/flims-grisons

Met topbestemming Winterberg op nummer 1 voldoet de Nederlandse vakantieganger geheel aan de voorspelling van de toeristenbond voor het reisgedrag in 2010; vakantie vieren dichtbij huis. Het Hapimag resort in Winterberg ligt net over de grens met Duitsland en wordt geprezen om zijn ruime appartementen voorzien van alle luxe en de mooie wellness voorzieningen. Zo blijkt uit de beoordelingen die te lezen zijn op de website van Nederlands grootste onafhankelijke reissite; Zoover. Op Zoover wordt het Hapimag Winterberg Resort uiterst positief beoordeeld. Het resort scoort gemiddeld een 8,5.

Ook de andere resorts in de Top 5 meest bezochte bestemmingen van Nederlandse Hapimag leden hebben positieve reviews op Zoover. De beoordelingen starten met een gemiddelde waardering van een 8,5 voor het resort in Marbella, tweede op de lijst. Het resort wordt omschreven als een bestemming voor een rustige vakantie in een sportieve en bruisende omgeving. De witte appartementen aan de Atlantische Oceaan in Albufeira (nr 3 op de lijst) worden zelfs gewaardeerd met een gemiddelde van 9,3. De beoordelingen spreken van een sprookje, met prachtige tuinen en uitzicht over de Atlantische Oceaan. De Spaanse bestemming Mas Nou geniet een hoge populariteit onder de Zoover beoordelingen. Met een gemiddelde van een 9,2 misstaat deze bestemming niet in de Top 5 meest bezochte bestemmingen. De accommodatie zelf is in een prachtige stijl opgetrokken en heeft voldoende faciliteiten om heerlijk te genieten. Een prachtige locatie, met fantastisch uitzicht vanwege de hoge ligging. De op nr 5 staande bestemming Flims scoort met zijn waardering verreweg het hoogst met een 9,5 gemiddeld. De ligging ten opzichte van de gondel, draagt ​​bij aan deze hoge ranking, de aandeelhouders krijgen waar voor hun geld en verblijven in perfect ingerichte appartementen.

De beoordelingen van de Hapimag resorts op Zoover geven Hapimag een waardevol beeld van de ervaringen van de Hapimag resort bezoekers. Dat de statistieken en de persoonlijke ervaringen in lijn zijn met elkaar, ervaart Hapimag als een groot compliment. Hapimag zal daarentegen haar resorts blijven vernieuwen en streven naar een ultieme vakantie ervaring.  

De Hapimag onderneming
Hapimag is een dienstverlenend onderneming op het gebied van individuele vrijetijds- en levensinvulling en werd opgericht in 1963. Als een toonaangevende Europese aanbieder van woonrechten biedt Hapimag meer dan 141.000 leden toegang tot een economisch en ecologisch duurzaam platform met 57 adressen op toplocaties in 16 landen. De leden hebben daarbij als mede-eigenaar de beschikking over meer dan 5.300 appartementen voor individueel gebruik, aangevuld met een locatiespecifiek aanbod van gastronomie, wellness, cultuur en infrastructuur. De onderneming heeft circa 1.400 medewerkers in dienst (full time) en realiseerde in 2010 een bedrijfsopbrengst van 172 miljoen euro. Hapimag is een naamloze vennootschap volgens Zwitsers recht met als vestigingsplaats Baar/ZG (Zwitserland). www.hapimag.com

Hapimag