Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 23 juni 2011

SOAP, de spetterende showsensatie komt naar Nederland!

Van 6 t/m 10 juli staat het DeLaMar Theater in het teken van 'spraakmakend water'! Na Berlijn, Londen en Sydney is nu ook Amsterdam aan de beurt om de 'spetterende', sexy en sensuele show SOAP te hosten. De van oorsprong Duitse productie wist internationaal al hoge ogen te scoren en werd door pers en publiek als 'briljant, adembenemend, sexy en 'simply gorgeous' ervaren.

Het succesvolle Duitse regisseursduo Markus Pabst en Maximilian Rambaek, o.a. bekend van de award-winning show 'La Clique', slaagden erin het onwaarschijnlijke waar te maken: het combineren van acrobatiek met badkuipen. Na het zien van deze voorstelling moét je je haast wel afvragen waarom je een bad eigenlijk alleen gebruikt om in te liggen.

De show biedt een bonte mix van acrobatiek, opera, slapstick, moderne dans en vooral veel humor, in perfect samenspel met een opmerkelijke verscheidenheid aan muziek. Zorgvuldig gekozen muzikale pareltjes: van opera (van Mozart tot Stockhausen), Gnarls Barkley, Rage against the Machine tot Mika.

De voorstelling is een sensatie voor iedereen, maar adembenemend zijn vooral de kracht, souplesse en goed getrainde lijven van de acht internationale dansers die in een razend tempo de grenzen van hun mogelijkheden opzoeken.

Dus, nog nooit een clown zien belly-dancen, een opera-zangeres Splish Splash horen zingen, iemand zien strippen terwijl hij jongleert of überhaupt artiesten in een razend tempo de grenzen van hun lichaam op zien zoeken, ga dan absoluut naar deze wervelende voorstelling en ontdek wat theater nog méér kan zijn.

In de voorstelling is geen gesproken woord en dus geschikt voor internationaal publiek. Zie voor een impressie op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=bjNI3x81VHQ

Press Quotes Germany:

Brillant, wirklich brillant" - Bild Zeitung

"Atemberaubend!" - Berliner Morgenpost

"Eine Show wie eine frische Dusche" - Abendzeitung

"Wirklich sehenswert!" - Bayerischer Rundfunk

"Das hat es in der Geschichte der Artistik noch nie gegeben" - tz

Press comments London:

"Nothing short of awe-inspiring" - London Blog

"Bubbling over with invention ... fantastic." - Keith Watson, Metro

"Sexy, funny and physically breathtaking" - Time Out

"sublime, majestic, masculine and awe-inspiring" - QX Magazine

"Simply gorgeous" - Liz Arratoon, The Stage

"Sexy aerial acrobatic show ... steamy ..". - officiallondontheatre.co.uk

"... remarkable ..." - Jane Edwardes, Time Out




Ingezonden persbericht