Gemeente Schagen

Vergadering Gemeenteraad 07-07-2011

Download deze agenda als Word-document
Plaats: Raadzaal gemeentehuis
Tijd: 19:30
Voorzitter: G.(Gerrit) Westerink

Dit betreft een ingelaste openbare vergadering van de raden van Harenkarspel, Schagen en Zijpe. In deze gezamenlijke vergadering wordt het Plan van Aanpak herindeling HSZ besproken en als de raden het erover eens zijn, vastgesteld.

Aan de leden van de gemeenteraden van Harenkarspel, Schagen en Zijpe

Schagen, 23 juni 2011

Geachte raadsleden,

Hierbij nodig ik u uit voor de gezamenlijke vergadering van de raden van Harenkarspel, Schagen en Zijpe, te houden op 07 juli 2011 's avonds om 19.30 uur in het gemeentehuis van Schagen aan de Laan 19.

De bijeenkomst begint met een "vragenuurtje". Hiervan kan elke burger, organisatie, etc. gebruik maken. Inspreken is mogelijk over het (enige) agendapunt. Ik raad insprekers aan vooraf contact op te nemen met de raadsgriffier. Bij aanvang inventariseer ik wie er willen inspreken. Na afloop van het "vragenuurtje" begint de (gezamenlijke) raadsvergadering; de voorlopige agenda treft u hierbij aan. Tijdens de raadsvergadering zelf kan niet worden ingesproken.

De op deze vergadering betrekking hebbende stukken liggen ter inzage in de raadsledenkamer van het gemeentehuis.

Ik maak u erop attent dat u de inhoud van dit boekje ook kunt lezen via onze website www.schagen.nl (menu links: Burger/Raad Informatie --> Raad en Commissies (BRI)).

Voor aanvullende informatie (over deze vergadering) kunt u zich wenden tot de griffier (van Schagen) de heer N.S. Voogd (telefoon 210506 / e-mail griffier.schagen@schagen.nl).

Hoogachtend,

G. Westerink

Voorzitter raad gemeente Schagen

AGENDAPUNTEN:

0 Geluidsopname van deze vergadering.

Aantekening:

NOG NIET BESCHIKBAAR --- TIP: download de MP3-opname naar uw eigen computer (klik met rechter muisknop op de opname en kies -Doel opslaan als ......- en open het gedownloade geluidsbestand. U kunt dan desgewenst een geluidsfragment zelf zoeken met behulp van uw mediaspeler. Aan de opname zijn geen index of tags toegevoegd.


1 Opening.

Aantekening:

De vergadering wordt geleid door de voorzitter van de raad van Schagen. Aan de vergadertafel nemen van elke fractie een woordvoerder en de voorzitters van de raden van Harenkarspel en Zijpe plaats. Fracties graag per politieke groepering (gemeente-onafhankelijk dus). De "secondanten" van de woordvoerders kunnen in de tweede vergaderingring (achter de woordvoerders) plaatsnemen. De overige raadsleden tenslotte en collegeleden kunnen plaatsnemen in de open vergaderruimte/foyer.


2 Vaststellen van de agenda.
2011-07-07 Voorlopige agenda gez. raadsvergadering HSZ.pdf (25,29 KB)


3 Voorstel tot het vaststellen van het Plan van aanpak herindeling Harenkarspel, Schagen en Zijpe.

Aantekening:

A. Informeren / vragen ter verduidelijking

B. Meningvormen

In principe in twee gespreksronden. Na de 1^e ronde zijn de overige raadsleden ook in de gelegenheid via de interruptiemicrofoon het woord te voeren.

De beraadslaging neemt zoveel tijd als nodig is dat alle drie de raden het eens zijn over wat er (eensluidend in drie gemeenteraden) besloten moet worden.

Sluiting meningvormende fase

Schorsing

De vergadertafel wordt geschikt gemaakt voor de afzonderlijke vergaderingen van de raden van 1. Harenkarspel; 2. Schagen en 3. Zijpe.

C. Besluitvormen

Besluit over het voorstel tot het vaststellen van het Plan van aanpak herindeling

Harenkarspel, Schagen en Zijpe.

door de gemeenteraad van


1. Harenkarspel


2. Schagen


3. Zijpe

2011-07-07 pt. 3 Voorstel tot vaststellen pva herindeling HSZ.pdf (63,16 KB)
2011-07-07 pt. 3 Concept pva herindeling.pdf (627,71 KB)


4 Sluiting.

Aantekening:

Onder aan deze agenda treft u als document het volledige raadsboekje aan zoals dat op papier wordt verstrekt.

Te downloaden:

* 2011-07-07 Raadsboekje agenda uitnodiging voorstel.pdf (88,06 KB)