Gemeente Hulst


Informatieavond Vermeerplein te Clinge

In Malpertuus te Clinge vindt op 7 juli 2011 een informatieavond plaats over het ontwerp bestemmingsplan Vermeerplein in Clinge.

Op donderdag 7 juli 2011 vindt een inloopavond plaats over het ontwerp bestemmingsplan Vermeerplein te Clinge. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur kan iedereen binnenlopen in gemeenschapscentrum Malpertuus, gelegen aan de Malpertuuslaan 6 te Clinge, om zich te laten informeren.

Doel van het ontwerp bestemmingsplan is het bieden van een juridisch-planologisch kader voor het vaststellen van het bestemmingsplan Vermeerplein te Clinge. Tevens is het doel erop gericht om op genoemde locatie 16 zorggeschikte appartementen en een gezondheids-centrum te realiseren.

Het ontwerp bestemmingsplan bestaat uit een plankaart, planregels en plantoelichting en ligt van 30 juni tot en met 10 augustus 2011 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van 30 juni tot en met 10 augustus 2011 kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Een mondelinge zienswijze kan kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hiervoor kan men een afspraak maken via telefoonnummer 0114-389252.