Gemeente Harenkarspel


Gemeenteraden vergaderen samen in Schagen

Donderdag 7 juli, 19.30 uur vergaderen de gemeenteraden van Harenkarspel, Schagen en Zijpe samen in het gemeentehuis van Schagen aan de Laan 19.

Dit betreft een ingelaste openbare vergadering van de raden van Harenkarspel, Schagen en Zijpe. In deze gezamenlijke vergadering wordt het Plan van Aanpak herindeling HSZ besproken en als de raden het erover eens zijn, vastgesteld.

De bijeenkomst begint met een vragenuurtje. Hiervan kan elke burger, organisatie, etc. gebruik maken. Inspreken is mogelijk over het (enige) agendapunt. De raadsvoorzitter, burgemeester Westerink, raadt insprekers aan vooraf contact op te nemen met de raadsgriffier. Bij aanvang inventariseert de raadsvoorzitter wie er willen inspreken. Na afloop van het vragenuurtje begint de (gezamenlijke) raadsvergadering; de voorlopige agenda treft u hieronder aan. Tijdens de raadsvergadering zelf kan niet worden ingesproken.

De op deze vergadering betrekking hebbende stukken liggen ter inzage in de raadsledenkamer van het gemeentehuis.

Ik maak u erop attent dat u de inhoud van dit boekje, de besluitenlijst en het verslag van het vragenuurtje ook kunt lezen via de website www.schagen.nl (menu links: Burger/Raad Informatie Raad en Commissies (BRI)).

Voor aanvullende informatie (over deze vergadering) kunt u zich wenden tot de griffier (van Schagen) de heer N.S. Voogd (telefoon 210506 / e-mail griffier.schagen@schagen.nl).

Uitnodiging raadsvergadering 7 juli download

Voorlopige agenda 7 juli 2011 download

Uitnodigingsbrief Harenkarspelse burgemeester download



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600