Gemeente Breda

05jul
Wijzigingsplan 'Buitengebied Prinsenbeek, Zanddreef 40' Met ingang van 7 juli a.s. zal het ontwerp van het plan Buitengebied Prinsenbeek, wijzigingsplan Zanddreef 40 ter inzage liggen. Waarom dit wijzigingsplan
Het onderhavige plan betreft de wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Prinsenbeek ten behoeve van het vergroten van de bestemming Agrarisch bouwvlak ter plaatse van de Zanddreef 40 te Prinsenbeek. Deze wijziging is noodzakelijk geworden in verband met het voornemen van de ter plaatse gevestigde ondernemer tot het bouwen van een nieuwe loods voor zijn bedrijfsactiviteiten.

Ter inzage

Het genoemde ontwerp van het wijzigingsplan ligt vandonderdag 7 juli 2011 tot en met woensdag 17 augustus 2011 ter inzage.

Het plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl,via `Wonen Wijken en Vervoer'>'Ruimtelijke Plannen>'Bestemmingsplannen ter inzage'. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij Infobalie 19-20 in het Stadskantoor Breda, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda en in het Dienstencentrum, Schoolstraat 11 te Prinsenbeek, geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk een zienswijze tegen het genoemde plan naar voren te brengen. Deze zienswijze kan worden ingediend bij de Burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Mondeling zienswijze indienen kan ook. Hiertoe dient u tijdens werkdagen een afspraak te maken met mevrouw N. Snel te bereiken op nummer 076-529 4524.