Gemeente Laarbeek


Voorzieningencluster Donk

---

Het ontwerpbestemmingsplan Voorzieningencluster Donk en de bijbehorende stukken liggen van maandag 11 juli 2011 tot en met maandag 22 augustus 2011 voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk en zijn tevens hieronder digitaal raadpleegbaar of via de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer:
NL.IMRO.1659.BPBDonderwijsdonk-ON01).

* Klik hier voor de verbeelding

* Klik hier voor de regels

* Klik hier voor de toelichting

* Klik hier voor het onderzoek archeologie
* Klik hier voor het onderzoek bodem

* Klik hier voor het onderzoek geluid

* Klik hier voor het onderzoek infiltratie en water
* Klik hier voor het onderzoek luchtkwaliteit
* Klik hier voor het onderzoek natuur, flora en fauna
Zie het origineel

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een herontwikkeling van het voorzieningencluster Donk. Het plangebied is gelegen tussen de Otterweg, Lage Heesweg en de IJsweg in Beek en Donk. Het plan voorziet in de sloop van een basisschool en een bibliotheek en in de realisering van een nieuwe school (voor basisonderwijs, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal), een uitbreiding van het ontmoetingscentrum, woningbouw en verkeers- en parkeervoorzieningen. De bestaande voorzieningen voor de rolschaatsvereniging, de scouting en het evenemententerrein worden eveneens in het plan vastgelegd.

Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een schriftelijke of mondelinge ziens-wijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.
Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Proclaimer Privacy statement
Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl