4 miljoen inschrijvingen op Relatieplanet

Persbericht van Telegraaf Media Nederland

Online datingsite Relatieplanet heeft woensdagavond haar 4 miljoenste inschrijving mogen noteren. De populaire datingsite, die zich uitsluitend richt op Nederland en de Nederlandstalige zuiderburen, heeft dit aantal weten te bereiken in iets meer dan 9 jaar tijd, wat neer komt op een dagelijkse toestroom van gemiddeld 1.200 inschrijvingen per dag. Elke moment van de dag zijn er dan ook duizenden actieve singles online.

Relatieplanet heeft zich vanaf de oprichting onderscheiden als nuchtere, veilige, en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice. "In tegenstelling tot onze voornamelijk internationale concurrenten hebben we bijvoorbeeld al jaren zeven dagen per week hier in Nederland een helpdesk zitten. In 2009 en 2010 werd Relatieplanet uitverkozen tot populairste datingsite van het jaar tijdens de Website van het jaar verkiezing. Tevens heeft Tros Radar ons verkozen tot de beste betaalde datingsite van Nederland. Het is daarom niet vreemd dat zoveel mensen zich al hebben ingeschreven bij Relatieplanet." aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Actieve datingcommunity
Elke moment van de dag zijn er duizenden actieve singles online op Relatieplanet. Door het jaar heen zijn er maandelijks gemiddeld 300.000 tot 600.000 singles actief aan het flirten en daten. Dat Relatieplanet een zeer actieve datingcommunity is blijkt ook uit de singlesfeesten die Relatieplanet acht keer per jaar organiseert. Bijna alle edities raken volledig uitverkocht. De volgende editie is een speciale Beach Party editie in Papa's Beachhouse en staat gepland voor zondag 10 juli aanstaande met o.a. DJ Gijs Staverman en een live optreden van het Saxsymbol team.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven 4 miljoen singles zich al in op deze website. Met continue duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. November 2009 en 2010 werd Relatieplanet uitverkozen tot populairste datingsite van het jaar tijdens de website van het jaar verkiezing. Relatieplanet.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Links:
http://relatieplanet.nl/

Noot voor redacties


Telegraaf Media Nederland

Noot voor de red actie (

Razende Robot Reporter