Gemeente Breda

Aanleg hondenuitlaatstrook aan de Rijtseweg
Om overlast van hondenuitwerpselen tegen te gaan wil de Gemeente Breda aan de Rijtseweg een hondenuitlaatstrook aanleggen. Voordat de gemeente een definitief besluit neemt, heeft u de gelegenheid op dit voornemen te reageren. Op de tekening op achterzijde van dit Breda bericht staat de locatie van de uitlaatstrook aangegeven.

Waarom dit voornemen

Omwonenden en hondenwachters van de Gemeente Breda constateren sinds enkele jaren dat in de omgeving van de van Rijtseweg, ondanks het toezicht door hondenwachters, uitwerpselen onvoldoende door hondeneigenaren worden opgeruimd. Hierdoor ondervinden omwonenden overlast. Om deze overlast aan te pakken is de gemeente van plan een extra hondenuitlaatstrook aan te leggen.

Wat gaat er gebeuren

De gemeente overweegt de gemeente een groenstrook als uitlaatstrook in te richten.
Skip list

* de uitlaatstrook wordt wekelijks schoongemaakt. Indien nodig meerdere keren;

* de uitlaatstrook (HUP) wordt met borden aangegeven.

Reageren

Graag horen we uw reactie op dit voornemen. U kunt uw reactie voor 20 juli 2011 per e-mailadres sturen naar de hondenwachter, de heer M. Hendrickx, mat.hendrickx@breda.nl. Als u telefonisch wilt reageren of meer informatie wilt, kunt u via nummer (076) 529 93 64 een afspraak maken voor een huisbezoek van de heer Hendrickx.

Vragen aan de gemeente?