AEGON Nederland

AEGON lanceert de eerste bouwdepot app in Nederland

Bouwdepot App

07 juli 2011 - Gemakkelijk met de smartphone bouwdeclaraties indienen én binnen 24 uur het geld op de rekening.

AEGON heeft de AEGON Bouwdepot App gelanceerd. Via deze applicatie kunnen klanten via een smartphone rekeningen indienen en direct vanuit het bouwdepot laten betalen. Er hoeven zelfs geen originele rekeningen of bonnetjes per post nagezonden te worden. Daarnaast garandeert AEGON dat het geld binnen 24 uur wordt overgemaakt. Dat is zowel voor de klant als de leverancier een enorme tijdwinst.

De AEGON Bouwdepot App werkt heel simpel: de klant ondertekent de betreffende rekening, maakt met de smartphone een foto van de rekening en stuurt die via de app naar AEGON. De rekening wordt vervolgens binnen 24 uur betaald. De AEGON Bouwdepot App is gratis voor AEGON klanten en kan nu al worden gedownload via de Android market en vanaf half juli ook via de iPhone store.

Op http://www.aegon.nl/particulier/hypotheek/bouwdepot/ staat een uitgebreid stappenplan waarin wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Ook is de app via deze site te downloaden. Mocht een foto van een ingediende rekening onduidelijk zijn en/of niet kloppen binnen de bestemming van het bouwdepot, dan neemt AEGON ter controle direct contact op met de klant.

Naast betalen, kan in de app ook bijgehouden worden wat het budget is en welke onderdelen nu al betaald zijn. De klant kan dit gemakkelijk zelf invoeren. AEGON wil met deze app de klant beter inzicht geven in de financiële afhandeling van de bouw of verbouwing van de woning en de service versnellen. De AEGON Bouwdepot App is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Everest. Everest helpt financiële dienstverleners met vernieuwende inzichten en technieken om hun organisatie uit te bouwen tot een platform waar klanten zelf eenvoudig en gemakkelijk hun financiële zaken kunnen regelen.