Stadsdeel Amsterdam-Noord

Finale wedstrijd Mooiste Straat van Amsterdam-Noord: stem vóór 15 juli!

7 juli 2011

De drie finalisten voor de titel 'Mooiste Straat van Amsterdam-Noord 2011 zijn' bekend! Het zijn de Buitenzagerij, het Juttepeerpad en de Petmolen. Alle inwoners van Noord kunnen vóór 15 juli hun stem uitbrengen op één van deze straten. Op 19 juli wordt de uitslag bekend gemaakt.

De Buitenzagerij won de voorronde 'Bloemrijkste Straat': "De straat wordt altijd onderhouden en heeft veel bloemen." Het Juttepeerpad werd verkozen tot 'Gezelligste Straat': "Het is een kindvriendelijke straat en onze buren zitten lekker in de tuin met elkaar te kletsen. Ook worden er veel activiteiten door en voor de buurt georganiseerd: echte samenhang."
De Petmolen kwam als 'Sportiefste Straat' uit de bus: "Veel activiteiten op het grasveld en op het voetbalveld."

Stem ook voor de Mooiste Straat van Noord!

Laat zien dat u trots bent op Noord en stem mee voor de Mooiste Straat! U kunt op verschillende manieren uw stem uitbrengen:

In de winkelcentra

Op zaterdag 9 juli kunt u in de winkelcentra in Noord stemmen.

Digitaal

Via het digitale stemformulier op deze website. U kunt digitaal stemmen tot 15 juli.

Per post

Bekijk de foto's van de genomineerde straten in het Noord Amsterdams Nieuwsblad. Stuur een briefje of kaart met de straat van uw keuze naar:

Stadsdeel Amsterdam-Noord
Wedstrijd Mooiste Straat / Opknapbeurt
Antwoordnummer 12006
1000 PM Amsterdam (postzegel niet nodig).

U kunt uw stem ook inleveren bij de receptie van het stadsdeelkantoor. Let op: uw stem moet uiterlijk op 15 juli ontvangen zijn!

Prijsuitreiking

De winnende straat ontvangt een bord met de titel: 'Mooiste straat van Amsterdam-Noord, publieksprijs 2011'. De bekendmaking van de winnende straat is op 19 juli.

Meer informatie

Kijk op de pagina Mooiste Straat van Amsterdam-Noord op deze website, of bel met Thijs, telefoon 06 1328 3532.