Kamer van Koophandel


donderdag 7 juli 2011

Verhuizing KvK en VOA Alphen aan den Rijn

Op 1 juli 2011 is de KvK in Alphen verhuisd van de begane grond naar de vierde etage. VOA Alphen aan den Rijn volgt per 1 september 2011. Beide organisaties blijven gevestigd aan het Raoul Wallenbergplein maar verhuizen van nummer 21A op de begane grond naar nummer 29-31 op de vierde etage.

Op grond van eerder ingezette maatregelen kunnen ondernemers vanaf 1 juli niet meer aan de KvK-balie in Alphen aan den Rijn terecht. Overige KvK-taken zoals voorlichting en regiostimulering worden in Alphen aan den Rijn voortgezet. Omdat een kleinere werkruimte hiervoor afdoende is verhuizen de KvK en VOA van de begane grond naar de vierde etage. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het Ondernemershuis in Alphen aan den Rijn in volle gang. Naast een huis voor ondernemersorganisaties wordt dit een plek waar zelfstandigen zonder personeel elkaar kunnen ontmoeten met mogelijkheden voor flexwerkplekken en vergaderingen.

KvK-baliebezoek
In de KvK-kantoren in Den Haag, Leiden en Delft kunnen ondernemers terecht voor baliebezoek, mét en zonder afspraak. Voor wijzigingen in het handelsregister kunnen via internet formulieren worden gedownload. Deze kunnen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs alleen worden toegezonden aan de KvK in Den Haag. Zie www.kvk.nl/denhaag.

Persbericht verhuizing KvK en VOA Alphen aan den Rijn (60 kb)

Bron: KvK Den Haag