Saxion
BR>

do 07 juli 2011

Raimond Bartelink nieuwe academiedirecteur Saxion

Raimond Bartelink is benoemd tot nieuwe directeur van de academie Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouw (ROB) van Saxion.

Sinds begin 2011 was hij daar interim-directeur, na korte tijd manager te zijn geweest bij dezelfde academie. Daarvoor was hij werkzaam bij de academie Mens en Maatschappij van Saxion.

Na een economisch moeilijke periode, waarin de bouwwereld en ook de bouwopleidingen onder druk kwamen te staan, is Raimond er van overtuigd dat een meer stabiele periode aanbreekt. De (instroom)cijfers zitten in de lift, de student- en medewerkertevredenheid nemen toe en ook de markt trekt weer aan.

Raimond: `Binnen ROB zal ik me vooral focussen op de processen rond het onderwijs. De student- en medewerkertevredenheid moeten nog verder omhoog en de kwaliteit van het onderwijs moet gewaarborgd zijn. Een goede relatie met het werkveld is daarvoor essentieel.'

Hij ziet het als een grote uitdaging om de academie ROB tot een succes te maken. Zijn achtergrond in de gedragswetenschappen ziet hij als een voordeel in deze functie.

De academie Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouw
De academie ROB verzorgt de hbo-bacheloropleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Vastgoed & Makelaardij in Enschede en Milieukunde, Ruimtelijke Ordening & Planologie en Stedenbouwkundig Ontwerpen in Deventer. Vanaf september komt daar Archeologie bij. Daarnaast verzorgt de academie ROB masteropleidingen en (post hbo) cursussen en participeert de academie in toegepast onderzoek via het Kenniscentrum Leefomgeving en de Stichting Pioneering.

De Raad van Bestuur feliciteert Raimond Bartelink met zijn benoeming en wenst hem veel succes.

Meer over de Academie Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouw >>