Politie Midden- en West Brabant

In totaal 77 kilo softdrugs aangetroffen bij hennepruimdag

Roosendaal , 07-07-2011

In totaal 77 kilo softdrugs aangetroffen bij hennepruimdag

ROOSENDAAL: De politie vond woensdag 6 juli een grote hoeveelheid hennep in een pand aan de Heliotroopdijk. In een woning werd een drogerij aangetroffen en een hoeveelheid verpakte hennep.
Na aantreffen van de drogerij werd met spoed een zoeking gedaan in de woning omdat het vermoeden bestond dat er nog meer drugs aanwezig was. In totaal werd ruim 37 kilo gedroogde hennep en 37 kilo hasj
aangetroffen. In het pand zijn drie personen aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld op het politiebureau voor verder onderzoek. Het gaat om een 53-jarige vrouw en een 57-jarige man uit Roosendaal en een 23-jarige man uit Zevenbergen.

In de wijk Kortendijk werd in een huurwoning aan de Flintdijk een hennepkwekerij aangetroffen op de zolder van een huurwoning. Hier stonden 108 hennepplanten.
Ook werd in de woning en de auto van de bewoner ongeveer 3 kilo hennep aangetroffen. De 34-jarige bewoner van het pand is gehoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

In een koopwoning in de wijk Tolberg werd een kwekerij met 307 hennepplanten aangetroffen. De bewoner van dit pand zal op een later tijdstip worden verhoord.

Alle aangetroffen drugs, planten en apparatuur zijn in beslag genomen ter vernietiging.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 07-07-2011 17:30 | © Regio Midden en West Brabant |