Hoefnet

Nieuws

IJsbrand Chardon en Derk-Jan Mekkes spannen samen

07-07-2011

Van 28 tot en met 31 juli 2011 vindt voor de 26e keer de internationale menwedstrijd CAI Beekbergen voor twee- en vierspannen plaats. PrimeVal mag zich de trotse hoofdsponsor noemen van dit evenement dat wordt gehouden op de terreinen van het Riant Equestrian Centre, thuisbasis van oud-wereldkampioene Mieke van Tergouw, in het Gelderse Beekbergen. Namens PrimeVal geven IJsbrand Chardon en Derk-Jan Mekkes een clinic op vrijdag 29 juli 2011.

"Verrassende clinic"
Het belooft een verrassende clinic te worden, zoals nog niet eerder vertoond. Op vrijdag 29 juli verzorgen viervoudig wereldkampioen vierspannen IJsbrand Chardon en Nederlands Kampioen tweespannen tuigpaarden en meervoudig Masterclass winnaar Derk-Jan Mekkes aan het einde van de dag een clinic met enkele toppaarden van Derk-Jan Mekkes. De clinic wordt gegeven in de dressuurring, direct nadat de laatste kandidaat voor de dressuurproef het wedstrijdterrein heeft verlaten.

PrimeVal
PrimeVal maakt onderdeel uit van Parmalux. Parmalux produceert en ontwikkelt al meer dan 40 jaar voedingssupplementen voor mens en dier. De voedingssupplementen voor paarden en honden zijn verkrijgbaar onder de naam PrimeVal. PrimeVal voert een complete lijn voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten, speciaal ontwikkeld voor paarden en honden van alle rassen. De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor paarden zijn natuurlijk en gegarandeerd vrij van doping!