Gemeente Brummen


Nieuwe woningen Lombok-Zuid: 7 juli start verkoop

(Oorspronkelijke publicatie datum: 03-07-2011)

Wonen in Lombok-Zuid is wonen in de nieuwste woonwijk in Eerbeek. Donderdagavond 7 juli 2011start de verkoop van 16 nieuwe woningen. Dit gebeurt op de bouwlocatie, in de vrijstaande nieuwbouwwoning aan de Kaper 4. De inloopbijeenkomst begint om 18.30 uur een duurt tot 20.00 uur. De verkoopmanifestatie wordt georganiseerd door projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis in samenwerking met de gemeente Brummen.

De eerste fase van Lombok Zuid is inmiddels opgeleverd en er wordt volop gebouwd aan fase 1B. Uit deze fasen zijn nog maar enkele woningen te koop. In fase 1C gaan nu 16 nieuwe woningen in de verkoop.

Toekomstgericht
De 16 nieuwe koopwoningen zijn vrijstaande, halfvrijstaande woningen en patiowoningen. Er zijn drie verschillende types: Java, Madoera en Komodo. De toekomstgerichte woningen, de patiowoningen, hebben een slaap- en badkamer op de begane grond. De prijzen worden donderdagavond 7 juli bekend gemaakt. Uiteraard is dan ook de nodige verkoopdocumentatie beschikbaar en zijn er makelaars aanwezig om vragen te beantwoorden.

De startbijeenkomst is ook een mooie gelegenheid om de laatste beschikbare woningen uit de vorige fase te bekijken. De avond vindt namelijk plaats in één van de woningen type Mules. Deze is nu te koop voor 339.500 V.O.N., inclusief een gratis verlenging van de woning met
1,20 meter.

Lombok Zuid
De nieuwe woonwijk Lombok Zuid grenst aan het groen van de Veluwe. De wijk wordt autoluw, dus het is er rustig én veilig voor kinderen. Maar wel is de nieuwe wijk vlakbij het centrum van Eerbeek met alle voorzienin-gen en dichtbij de scholen. In Lombok Zuid worden zowel rijwoningen, tweekappers, patiowoningen als vrijstaande woningen gerealiseerd. Voor ieder wat wils, jong en oud. Bij de ontwikkeling van de woningbouwplannen voor Lombok Zuid werkt de gemeente Brummen nauw samen met Roosdom Tijhuis.

Voor meer informatie over het woningbouwproject Lombok Zuid en de woningen die in de verkoop komen, kunt u terecht op de deze website. Ook kunt u met uw vragen over de verkoop van de woningen terecht bij Best Living aan de Stuijvenburchstraat 70 in Eerbeek, telefoon (0313) 65 11 99 en mailadres eerbeek@bestliving.nl.