MyHeritage.com Biedt 's Werelds Eerste Groepsabonnement aan voor Families

Familieleden kunnen abonnementskosten delen van 's werelds grootste familienetwerk

ALMERE, Nederland & TEL AVIV, Israël--(BUSINESS WIRE)-- 20110707 --

MyHeritage.com, 's werelds grootste online familienetwerk, kondigt vandaag de lancering aan van een groepsbetalingssysteem genaamd 'Familiedoelen' – hiermee kunnen familieleden de abonnementskosten delen.

MyHeritage.com is met 57 miljoen geregistreerde leden een gratis dienst waarmee families met elkaar in contact kunnen blijven, dierbare momenten kunnen delen en hun familiegeschiedenis kunnen ontdekken. Daarbij biedt het een premium abonnement voor geavanceerde functies. Dit is de eerste keer dat een groot online bedrijf haar consumenten de mogelijkheid biedt om de kosten van een abonnement te delen – een initiatief dat de kracht en uniciteit van het familienetwerk van MyHeritage.com onderstreept.

“Families hechten enorm veel waarde aan het behoud van erfgoed en onderling contact, maar de persoonlijke financiën worden zeker niet over het hoofd gezien”, zegt Gilad Japhet, Oprichter en CEO van MyHeritage.com. “Wij hebben een netwerk gecreëerd wat gebruikt wordt door meer dan tientallen miljoenen families over de hele wereld in meer dan 30 talen en zijn trots om hen een nieuwe en kosteneffectieve manier aan te bieden om online een abonnement aan te schaffen. Familiedoelen vormen een nieuwe standaard voor online abonnementen en brengen tegelijkertijd ons doel om het grote publiek voor familiegeschiedenis te interesseren dichterbij.”

MyHeritage.com is de toonaangevende bestemming voor het ontdekken van familiegeschiedenis, het delen van foto's, video's, belangrijke documenten en om op de hoogte te blijven van het laatste familienieuws. Dit alles in een besloten en veilige online omgeving. De website is een thuishaven voor meer dan 770 miljoen profielen in meer dan 18 miljoen stambomen en vormt 's werelds Familie Terrein, een digitale plaats waar familieleden van het verleden en heden bij elkaar komen.

“MyHeritage.com is op de achtergrond bezig geweest met het bouwen van het grootste en meest internationale sociaal familienetwerk op het internet”, zegt Saul Klein, bestuurslid bij MyHeritage.com en partner bij Index Ventures.” “Bedrijven als Netflix, Spotify en LinkedIn tonen de kracht van abonnementen aan op het web en voegen een innovatieve sociale dimensie toe aan hun premium model. MyHeritage.com doet iets unieks in de online sociale wereld en levert fantastische toegevoegde waarde voor families op”.

Door een Familiedoel aan te maken op MyHeritage.com, kan de initiator familieleden uitnodigen om geld ophalen en te kosten te delen en zo een abonnement op MyHeritage.com te kopen of te verlengen. Een abonnement komt de gehele familie ten goede doordat er meer opslagruimte en premium functies voor het ontdekken en delen van de familiegeschiedenis vrijkomen.

Er zijn 3 eenvoudige stappen bij het aanmaken van een Familiedoel:

1. Een abonnement kiezen als doel

2. Eventueel zelf bijdragen om een begin te maken

3. Familieleden uitnodigen om bij te dragen

De website biedt sociale elementen welke familieleden stimuleren als eerst, als laatst en het meeste geld in te leggen, waarbij zij continue op de hoogte gehouden worden van de status van het doel tot het eind van de looptijd. Uitgenodigde familieleden kunnen zelf bepalen of zij meedoen en hoeveel zij inleggen. Dit kan in bijna elke valuta en wordt door vele betalingssystemen ondersteund. Gedeeltelijk behaalde Familiedoelen ontvangen een pro-rata abonnement waarbij de familie het doel op een later tijdstip helemaal kan afmaken.

Familiedoelen, welke per direct beschikbaar zijn, zijn in April 2011 door een besloten groep MyHeritage.com gebruikers in beta getest. De eerste resultaten toonden aan dat het kunnen delen van de kosten een significante verhoging te weeg brachten in het aantal verkochte abonnementen. Gebruikers die meededen in de besloten beta test gaven aan dat zij blij verrast zijn met de resultaten en dat Familiedoelen zorgen voor meer interactie en motivatie bij de familieleden om hun familiegeschiedenis te behouden en met elkaar te delen.

MyHeritage.com gebruiker Ken T. uit Zuid Dakota voltooide een Familiedoel en haalde genoeg geld op om de familiewebsite te verhogen naar een PremiumPlus abonnement. “Familiedoelen zijn helemaal geweldig”, vertelt Ken. “Het kostte ongeveer vier of vijf familieleden om ons doel te bereiken en ik was erg verheugd te weten dat de familie geïnteresseerd was en onze familiewebsite wilde zien groeien en behouden voor onze toekomstige kinderen en kleinkinderen. De website is tevens goed in het informeren van de familie naar de status van ons gezamenlijk doel.”

Nader informatie over Familiedoelen is hier verkrijgbaar.

Over MyHeritage.com:

MyHeritage.com is het populairste online familienetwerk. Miljoenen families wereldwijd genieten van een veilige en gratis omgeving om contact te onderhouden met de familie en hun afkomst te etaleren. De Smart Matching™ technologie van MyHeritage.com biedt gebruikers een spannende en innovatieve manier aan om familie te vinden en hun familiegeschiedenis te ontdekken. Met alle familiegegevens bewaard opgeslagen in een veilige omgeving, is MyHeritage.com de ideale plaats om foto's te delen en speciale familiemomenten te herdenken en vieren. Met 770 miljoen profielen, 18 miljoen stambomen, beschikbaar in 36 talen brengt MyHeritage.com families wereldwijd samen. Bezoek voor meer informatie www.myheritage.com.