Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

13 april 2011

Big Rivers sluit meerjarig sponsorcontract met Boogerman Makelaars

Afgelopen woensdag heeft Big Rivers festivaldirecteur Bas de Zwart een meerjarig sponsorcontract afgesloten met Boogerman Makelaars uit Dordrecht.

Dit contract houdt onder meer in dat de Dordtse makelaar het festival de komende 3 jaar financieel zal steunen.

Festivaldirecteur Bas de Zwart: "Wij zijn er heel blij mee dat de directie van Boogerman Makelaars na een jaar proberen er van overtuigd is geraakt dat zij goede zaken doen door met ons in zee te gaan. Het festival is onder het Dordtse publiek ontzettend populair en groeit nog steeds. Door te laten zien dat zij dit festival een warm hart toe dragen zal de sympathie voor Boogerman alleen maar toenemen.

Ook Mark Roobol, een van de twee directeuren, is enthousiast: "Vorig jaar hebben wij voor het eerst mee gedaan. Wij waren eigenlijk heel verrast over de populariteit van het festival. Dit heeft ons onder meer doen besluiten ons voor de komende jaren te binden. Buiten het zakelijke aspect vinden wij als echt Dordts bedrijf dat dit evenement het waard is onze steun te krijgen." Boogerman zal de naamgever van het Podium Scheffersplein worden.

Het Big Rivers Festival vindt plaats van 7 tot en met 17 juli en zal worden voorafgegaan door de Big Rivers Cruise op zaterdag 14 mei. Voor meer informatie: www.bigrivers.nl

Einde persbericht

Onderschrift foto's:

Foto 1: Bas de Zwart kijkt hoe Boogerman directeur Mark Roobol het contract tekent

Foto 2: Big Rivers directeur Bas de Zwart en Mark Roobol, directeur van Boogerman Makelaars, schudden elkaar de hand

MEER INFORMATIE:

WWW.BIGRIVERS.NL


Noot voor redacties