Provincie Antwerpen


7 juli 2011

Gezellige Gezinsvertellingen

Ver weg was nog nooit zo dichtbij

Het is vakantie! Zin in een leuke activiteit? Kom donderdag aanstaande (7 juli) naar Kamp C in Westerlo voor een gezellige gezinsvertelling tussen 18 en 19 uur. Het enige wat we nodig hebben, is een koffer vol dromen en een stoeltje om op te zitten...

De prinses is jarig.
De prinses van Spanje is jarig. Zij krijgt voor haar verjaardag een prachtig feest. Het meest spectaculaire cadeau is een gebochelde, mismaakte dwerg. De prinses en haar vriendjes vinden hem zo lelijk dat ze luidop beginnen te lachen. De dwerg denkt echter dat ze hem graag ziet, omdat ze hem een roos geeft. Pas als hij zichzelf in de spiegel ziet, beseft hij hoe afzichtelijk hij is en zijn hart breekt van verdriet. En wat doet de prinses nu?

De Vijvervrouw
Een straatarm meisje is helemaal verliefd op een zeer verwende prins. Het lijkt een onmogelijke liefde! De prins vindt het meisje wel aardig, maar laat zich strikken door de ijskoude vijvervrouw. Kan de warmte van het meisje de prins bevrijden uit de ijskoude wurggreep van de vijvervrouw? Overwint de liefde alles? Een prachtig verhaal van Godfried Bomans.

In de voorstelling passen de twee verhalen mooi na elkaar en is het bloedstollend stil als de vijvervrouw verschijnt. Vertelster Lieve Demeyer vertelt gedurende een uur voor kinderen vanaf zeven jaar. De vertellingen gaan overdekt door in de tuin van het informatiecentrum op Kamp C | Britselaan 20 | 2260 Westerlo.

Je betaalt ter plaatse 2 euro per persoon. Breng je eigen stoel of zitkussen mee. Meer info en tickets vind je op http://terranova.provant.be

Praktische info
wanneer:
Donderdag 7 juli om 18.00 uur.
waar:
Kamp C | Britselaan 20 | 2260 Westerlo




Provincie Antwerpen