Opsporingsbericht : gewapende overval op PRIBAS DRINK CENTER te Schaarbeek

07/07/2011 12:56

Federale Politie - Police Federale

Op vraag van de Procureur des Konings van Brussel, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht :

Dinsdag 22 februari 2011 rond 18h45 (kwart voor zeven) pleegden 4 personen een gewapende overval op het PRIBAS DRINK CENTER gelegen in de Vanderlindenstraat in SCHAARBEEK.

Toen ze geslaagd waren in hun wel zeer agressieve overval, vluchtten de daders weg langs de Moerkerkestraat waar hun groene VW GOLF Break type 3 of 4 geparkeerd stond. De wagen stond schuin geparkeerd zodat ze snel konden wegrijden langs de Gallaitstraat in richting van het Paviljoenplein.

Beschrijving van de daders :

De daders zijn met 4.

De eerste dader is van Afrikaanse origine en droeg een Peruviaanse muts. Hij is ongeveer 25 - 30 jaar oud, 1m75 lang en normaal gebouwd .

De tweede is gemaskerd met een lichtkleurige doek. Hij sprak met een Arabisch accent en zijn stem klonk heel jong. Hij droeg een donkere training van het merk ADIDAS en zwarte schoenen

De derde droeg een zwarte bivakmuts, een donkere ADIDAS training en witte NIKE baskets. Ook deze dader klonk heel jong en sprak met een Arabisch accent. Hij was ongeveer 1m70 lang en geblokt.

De vierde droeg een witte training met donkere banden langs de zijkant, een zwarte of donkere pull en donkere pet.

Een video van de feiten is beschikbaar op www.politie.be in de rubriek 'Crime Clip' of 'te identificeren'.

Herkent u deze daders of heeft u meer informatie over deze zaak, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 /30 300

E-mailen kan ook via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de politie website in de rubriek "te identificeren"

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel