Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |'t Harde - Insluiping                                     |

Op dinsdagmiddag 5 juli heeft een insluiping plaatsgevonden in een woning op de Karel Doormanweg in 't Harde. Er zijn onder meer sierraden weggenomen.


De insluiping vond plaats net na de middag. De inwoonster hoorde gerommel in haar woning, waarop ze een kijkje ging nemen. Toen zag ze een vrouw weg lopen. Later bleek, dat er sierraden waren weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Van de insluipende vrouw is alleen bekend, dat ze een lange jurk droeg. Men heeft rond het tijdstip van de insluiping meer vrouwen in lange jurken in de buurt gezien. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.


20110933

|     |Harderwijk - Ongeval op A28 afrit Leleystad bij Harderwijk|

Op donderdagmorgen 7 juli heeft er een ongeval plaatsgevonden op de afrit Lelystad van de snelweg A28 bij Harderwijk. Een 22-jarige man uit Holtheme raakte daarbij gewond. De weg is tot half 11 afgesloten geweest.


Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur. De bestuurder reed met een bedrijfsbusje op de afrit toen hij iets wilde pakken en niet goed op de weg lette. Hij kwam met de bus in de berm, raakte twee bomen en sloeg met het busje over de kop. Hierbij kwam het busje op de uitvoegstrook terecht en blokkeerde de doorgang voor het verkeer.


De bestuurder raakte gewond. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben de man overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat er olie op de weg lag is de weg tijdelijk afgesloten geweest. Het overige verkeer werd omgeleid. Om half 11 is de weg weer vrij gegeven.


2011093557


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --