Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Winvision ontvangt voor derde keer op rij Microsoft Health Partner Award 'System Integrator'

Nieuwegein, 7 juli 2011 - Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft de Microsoft Health Partner Award 2011 gewonnen in de categorie System Integrator. Microsoft beloont met deze jaarlijkse prijzen Nederlandse partners die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg ontwikkelden.

Winvision ontving de award in de categorie System Integrator voor het derde opeenvolgende jaar, omdat de Microsoft-partner strategisch actief is in de gezondheidszorg. De ICT-dienstverlener heeft volgens het juryrapport dit jaar geïnvesteerd in de zorg door, onder andere, het opzetten van een IT-Strategie Consulting tak en het bouwen van specifieke oplossingen zoals zorgportalen. Daarbij brengt Winvision met grote overtuigingskracht de toegevoegde waarde van het Microsoft-platform en nieuwe technologie onder de aandacht.

Van organisatiestrategie naar ICT-strategie
Marcel Lucker, directeur sales & marketing bij Winvision, is trots op deze award en blij met de erkenning van Microsoft: "Het is altijd leuk en een eer om een prijs te ontvangen. Vooral omdat deze waardering onze huidige succesvolle aanpak in de zorg onderbouwd. Wij helpen zorginstellingen bij het maken van de vertaalslag van organisatiestrategie naar ICT-strategie. Op deze wijze kunnen wij onze opdrachtgevers echt helpen bij betere zorg, betere samenwerking en het realiseren van kostenbesparingen."

Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Partner met drie gold en twaalf silver competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim honderd medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie www.winvision.nl.