Ask Roger! vaste Vodafone partner van International Innovation Company

Persbericht van Ask Roger!

De samenwerking tussen Ask Roger! en International Innovation Company heeft een nieuwe impuls gekregen. De totaalaanbieder van communicatie oplossingen uit Nieuwerkerk aan den IJssel is gekozen als partner voor het beheer van alle bij Vodafone ondergebrachte mobiele spraak en data abonnementen.

Directeur van Ask Roger!, Rob Winkel, reageert verheugd op deze verder gaande samenwerking. "De relatie welke wij in de jaren hebben opgebouwd met International Innovation Company staat symbool voor de visie van Ask Roger!. Wij streven naar een duurzame en intensieve relatie met onze klanten en partners. Deze opdracht is een blijk van vertrouwen en zal de relatie met International Innovation Company een nieuwe impuls geven."

Het internationaal opererende International Innovation Company , bekend van de merknaam Vacuvin, is eveneens enthousiast. "Ask Roger! is al geruime tijd onze partner voor de vaste telefonie. De uitstekende ervaringen die we hiermee hebben en de prettige relatie die we daardoor hebben opgebouwd, is voor ons doorslaggevend geweest in de keuze voor Ask Roger!. Ook vanwege onze internationale activiteiten is het voor ons minstens zo belangrijk om een partner te hebben die ons op dit vlak goed kan adviseren", aldus Manager Marketing & Communications Stephan Schneider van International Innovation Company.

"Ask Roger! heeft aangetoond de juiste kennis in huis te hebben. Het feit dat we nu voor zowel onze vaste als mobiele telefonie één aanspreekpunt hebben zien wij als een belangrijke vooruitgang. Hierdoor kunnen wij ons nog meer op onze core business focussen."




Razende Robot Reporter