Gemeente Bergen op Zoom


TROS vol lof over Bergen op Zoom als locatie Muziekfeest

FTV Productions, namens de TROS verantwoordelijk voor de organisatie van het TROS Muziekfeest, was gisteren vol lof over de stad Bergen op Zoom als locatie voor het populaire muziekevenement.

Reinier de Bont, uitvoerend producent van FTV Productions: "De look en feel van de Grote Markt is natuurlijk uniek en we maken maar zelden mee dat locaties zo snel volstromen met bezoekers als in Bergen op Zoom. De sfeer was zeer uitbundig en we zijn dan ook erg blij met de keuze voor Bergen op Zoom".

FTV Productions heeft hoge verwachtingen van de twee televisie-uitzendingen op 8 en 15 juli. Op deze data zendt de TROS het muziekspektakel in twee delen uit op Nederland 1 (21.30 uur). Ook stadsschouwburg De Maagd, die dienst deed als ontvangstruimte voor de artiesten, voldeed uitstekend. De Bont: "De locatie is zeer fraai en de gastvrijheid bijzonder groot, een ideale locatie voor ons om de vele Nederlandse artiesten te ontvangen en te begeleiden naar hun optredens op de Grote Markt. Ik wil toekomstige spektakels in Bergen op Zoom dan ook zeker niet uitsluiten."