Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

Rotonde Broeckland afgesloten

Op vrijdag 8 juli 19.00 uur wordt de rotonde bij Broeckland in Breukelen afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting duurt tot maandag 11 juli 6.00 uur. De wijk Broeckland is bereikbaar via de bouwweg bij de Poeldijk. De Insulinde en de bedrijven van Straatweg 66, Vreedenoord en Nyenrode zijn in dat weekend alleen bereikbaar vanuit Maarssen. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de rijksweg A2. Houdt u rekening met extra reistijd.

Tijdens dit weekend wordt de deklaag van het asfalt aangebracht. Dit is het enige deel van de werkzaamheden waarvoor de rotonde volledig moet worden afgesloten. Wanneer alles volgens plan verloopt, zijn voor het begin van de bouwvakvakantie op 18 juli alle tijdelijke verkeersmaatregelen opgeheven en is de definitieve markering aangebracht. Alle verkeer kan dan weer gebruik maken van de normale routes.

De rotonde is dan in zoverre klaar dat alleen de fietspaden nog moeten worden voorzien van rood asfalt. Voor deze werkzaamheden, die na de bouwvakvakantie worden uitgevoerd, wordt de rotonde niet afgesloten. Het verkeer wordt dan met verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.