Provincie Noord-Holland

Provinciale Staten in debat over bedrijventerrein Distriport

08 juli 2011 -

Als een van de laatste punten van de Statenvergadering van maandag 11 juli 2011 staat de behandeling van het onderwerp bedrijventerrein Distriport geagendeerd.

Het Statendebat volgt op de bijeenkomst van het seniorenconvent van vrijdag 1 juli en de behandeling in de commissie WEB maandag 4 juli over dit onderwerp.

Maar er staat meer op de agenda van PS:

* Statenvoordracht wijziging Algemene Subsidie Verordening Noord-Holland 2009 in verband met de evaluatie van de Algemene Subsidie Verordening Noord-Holland 2009 , motie Balkenendenorm en de Wet BIBOB

* Statenvoordracht Herindelingsontwerp grenscorrecties Noord-Holland en Zuid-Holland (Kaag en Braassem, Uithoorn, Nieuwkoop, Bloemendaal en Hillegom)

* Statenvoordracht benoeming werkgroep Willem Arondéuslezing
* Statenvoordracht aanwijzen lid van het algemeen bestuur Goois Natuurreservaat

* Statenvoordracht Wijziging Reglement van Orde Provinciale Staten in verband met het ineenschuiven van het presidium en het seniorenconvent en het in het leven roepen van periodiek overleg tussen de commissievoorzitters, een zogenaamde agendacommissie
* Statenvoordracht zienswijzen financiële stukken recreatieschappen
* Voordracht Vaststelling Provinciale Milieuverordening Tranche 7
* Statenvoordracht Regionaal Ontwikkelingsbedrijf Noordzeekanaal Gebied (RON)

* Initiatiefvoorstel van de SP en Groen Links: "Het belang van signalering"

* Distriport

* Beëindiging Statenlidmaatschap mw. L. Klomp (PvdA).

De volledige agenda + vergaderstukken. Aanvang vergadering 13.00 uur. Internetverbinding met de statenzaal in het provinciehuis te Haarlem. De internetverbinding gaat iets voor 13.00 uur de lucht in.
---