Gemeente Laarbeek


Fantastische Juni Watermaand

LAARBEEK - Een aantal regenachtige dagen mocht de pret niet bederven, want ondanks het hemelwater zijn de evenementen en activiteiten in Juni Watermaand goed bezocht en zijn de organisatoren zeer tevreden. De stralende afsluiting van Juni Watermaand werd gevierd met het tuinconcert van O&U in de Groene Long en een uitverkocht festival Wish Outdoor 2011. Wethouder Briels: Laarbeek krijgt steeds meer kleur. Hiermee bedoel ik niet alleen het nieuwe beeldmerk en de vlaggen van Juni Watermaand, maar vooral ook het ruime en diverse aanbod aan evenementen en activiteiten deze maand. Voor iedereen is er een passend evenement.

Waterpoort van de Peel
Juni Watermaand is in het leven geroepen, om uit te dragen dat Laarbeek de Waterpoort van de Peel is. Wij willen graag laten zien dat Laarbeek een echte watergemeente is, die bruist van de activiteiten, aldus de wethouder. Watergerelateerde evenementen in deze maand kwamen daarom in aanmerking voor een financiële bijdrage. Daarnaast heeft de gemeente voor de nodige promotie gezorgd, onder andere door de Waterkrant die in heel Laarbeek verspreid is, flyers, posters, een spotje op Radio Kontakt en de website www.watermaand.nl, die inmiddels ruim 21.000 keer bezocht is. Dankzij de inspanningen van Stichting CentraManagement en alle winkeliers in Laarbeek, kregen de winkelkernen bovendien een extra feestelijke uitstraling doordat hier ruim 180 Watermaand-vlaggen zijn opgehangen. Een eerste aanzet tot hopelijk nog heel veel leuke en waterrijke activiteiten, georganiseerd door horeca en detailhandel.

Bedankt!
De gemeente Laarbeek bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Juni Watermaand 2011. Wij vonden het weer een succes en maken graag plannen met u voor het volgende jaar!