Slapen in een boomhut, Yurt of safaritent. Het kan!

Persbericht van Supertrips

Via Supertrips.nl ontdek je de meest avontuurlijke overnachtingen. En er is keus genoeg, want vanaf nu zijn er meer dan 200 bijzondere accommodaties op de site te vinden.

Supertrips richt zich vanaf de start in 2007 op bijzondere accommodaties. Of je nu wilt overnachten in een molen, kerk, grot, safaritent, reddingscapsule of vliegtuigsuite: op Supertrips.nl boek je de meest originele trips. Zelfs je bed in een hooiberg behoort tot de mogelijkheden.

Trend
De afgelopen jaren ziet Supertrips een toename van bijzondere concepten. Recreatieondernemers worden steeds creatiever en de vakantieganger/consument geeft steeds vaker de voorkeur aan een ongebruikelijk verblijf. De accommodatie is niet alleen meer een overnachtingsmogelijkheid om een stad of attractie te kunnen bezoeken; de overnachting is de beleving op zich.

Nieuwe categorieën
Door de toename in bijzondere overnachtingsmogelijkheden heeft Supertrips ook de website uitgebreid. Aan de al bestaande categorieën zijn vier rubrieken toegevoegd: 'Slapen op het water', 'Tipi tenten', 'Yurts' (Mongoolse nomadententen) en 'Wellness & Spa'. Bij deze update hoort ook een nieuw logo dat tegelijkertijd als kwaliteitskenmerk zal dienen. De accommodatiehouders krijgen de mogelijkheid dit logo te gebruiken op hun website en bij de accommodatie zelf.

Criteria aangescherpt
De afgelopen tijd heeft Supertrips de criteria aangescherpt voor toelating tot de collectie. Alleen een bijzondere tent of authentiek gebouw is niet genoeg: het totaalpakket moet kloppen, het geheel moet een beleving zijn. De inrichting, de sfeer, de service en eventuele extra's dragen allemaal bij aan de beoordeling. Alleen de meest unieke overnachtingsmogelijkheden worden opgenomen in onze selectie. Zo blijft Supertrips zich onderscheiden van het standaard aanbod van hotels en overnachtingsmogelijkheden.

Meer weten over het aanbod van Supertrips? Bekijk alle bijzondere overnachtingen

Links:
http://www.supertrips.nl



Razende Robot Reporter