Rabobank financiert Dairy Auctions Online

Persbericht van PR Newswire

ZEVENAAR, Nederland, July 8, 2011 /PRNewswire/ --

Dairy Auctions Online (DAO) begint eind 2011 met het veilen van kaas, boter en melkpoeder uit de Europese markt. Vanwege het unieke concept is het nodig dat DAO backing krijgt van een sterke en vertrouwde partijbinnen de zuivelsector in Europa.

Met de Rabobank meent DAO de beste partij in huis gehaald te hebben. Zij zijn zeer positief over het concept: "Dairy Auctions Online is een nieuw en innovatief concept en zorgt voor meer transparantie in de zuivelsector. Wij zijn van mening dat DAO een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de bedrijfskolom zuivel", aldus de Rabobank.

Binnen de zuivelsector/zuivelhandel in Europa wordt er steeds meer gezocht naar openheid en transparantie, dit mede als gevolg van de steeds groter wordende prijs schommelingen op de (zuivel) grondstoffenmarkten. "Het veiling platform van Dairy Auctions Online zal een grote bijdrage leveren aan deze openheid en transparantie" aldus Rik Loeters, Algemeen Directeur van DAO.

http://www.dairyauctionsonline.nl

Dairy Auctions Online

CONTACT: Noot voor de readactie: Mocht u vragen hebben kunt u contactopnemen met: (ook buiten kantooruren) Dairy Auctions Online, Mallemoolen23A, 6901 GS Zevenaar, +31(0)316-342832; Rik Loeters, Algemeen Directeur,+316-57887697, info@trigonadairytrade.nl, http://www.dairyauctionsonline.nl