Politie Hollands Midden

Noordwijk - Getuigen gezocht van overval op tankstation

Noordwijk, 08-07-2011 o Donderdag 7 juli is het tankstation aan de Golfbaan (gelegen aan het Wantveld) in Noordwijk rond 20.30 uur overvallen door twee daders. Een van de daders liep naar binnen, bedreigde de medewerker met een wapen, en liep met een onbekend geldbedrag het tankstation uit. Met zijn tweeën vluchtten de daders op een donkerkleurige scooter in de richting van de Hoogwakersbosstraat.

Een getuige meldde even later dat op de Piet Heinstraat een scooter in een geelkleurig bestelbusje, merk Peugeot, werd geladen. Aan de hand van het kenteken van het busje kon de politie de eigenaar achterhalen. De eigenaar van het busje, een 22-jarige man uit Leidschendam, zit nog vast.

Het bestelbusje is door de politie in beslag genomen. Het gaat om een opvallend geel bestelbusje. Heeft u het gele bestelbusje eerder deze week in Noordwijk of omgeving gezien of heeft u voor of na de overval andere bijzonderheden gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen. U kunt de politie bellen op 0900-8844 (lokaal tarief). Indien u anoniem wenst te blijven kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie heeft donderdagavond direct een buurtonderzoek gehouden. Ook in de komende dagen zal de politie in de omgeving van het tankstation onderzoek doen om zoveel mogelijk informatie te vergaren.