Veilig Verkeer Nederland

Regel je Bob via Facebook!

donderdag, 07 juli 2011

Bob-zomerteam on tour De Bob-zomertour 2011 is weer van start. Tot en met september reist het Bob-zomerteam langs evenementen in heel Nederland. Dit weekend is het team te vinden op Bospop in Weert en het Megapiratenfestijn in Groningen. De boodschap: alcohol en verkeer gaan niet samen. Dus maak goede afspraken over wie drinkt en wie niet. Nieuw dit jaar is de Wie is de Bob?-applicatie die VVN vandaag op Facebook lanceert.

Plan je evenement

Met de applicatie kunnen vrienden hun evenementen plannen, en direct bepalen wie wanneer als Bob optreedt en zijn of haar andere vrienden veilig thuisbrengt. Waarna die vrienden - ook via Facebook - hun Bob direct kunnen bedanken met een speciaal en persoonlijk filmpje.

Beloning voor de Bob

Bob-kameraadschap wordt nadrukkelijk beloond: iedere keer dat iemand zich opgeeft als Bob levert dat punten op, iedere keer dat iemand zijn of haar vrienden veilig thuisbrengt evenzo. Hoe meer punten, des te groter de kans op een van de vele prijzen! Via de applicatie zijn iedere maand een gloednieuwe iPad te winnen en een rit in een limousine. Kan de Bob ook weer eens ervaren hoe het is om veilig te worden thuisgebracht, na een leuke avond met vrienden!

Regel je Bob voortaan via www.wieisdebob.nl.

Beeld Bob-applicatie op Facebook