Delixl

Statement Deli XL over Bidvest Foodservice

07-07-2011

Bidvest heeft haar aandeelhouders en betrokkenen op 6 juli 2011 geïnformeerd dat zij recent verschillende ongevraagde biedingen heeft ontvangen op haar foodservice business. Bidvest heeft bekend gemaakt dat zij een commissie heeft ingesteld om de toekomst van haar foodservice activiteiten te evalueren en de ontvangen biedingen in relatie tot de aandeelhouderswaarde te beoordelen. In dit bericht leest u de reactie van Deli XL op dit nieuws.

Deli XL is een onderdeel van Bidvest Foodservice en één van de belangrijkste totaalleveranciers op de Nederlandse foodservice markt. Wij realiseren ons dat dit nieuws voor onzekerheid kan zorgen bij onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij benadrukken dat er door Bidvest gesproken wordt over de gehele foodservice business en niet over individuele bedrijven, zoals Deli XL. Daarnaast is er geen zekerheid te geven over de uitkomst van de evaluatie.

Voor ons maakt dit nieuws dan ook geen verschil: wij blijven onze klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten. Wij vragen uw begrip voor deze situatie en zullen u zo snel mogelijk verder informeren.

Antwoorden op veelgestelde vragen vindt u hier.

Meer weten?

Voor nadere informatie en/of het opvragen van meer foto's: